Blogg

Han är VXOnews nya bloggare

Hej!

Det är jag som är Oscar, en 22-årig stockholmare som kanske inte riktigt passar in i människors bild av en stockholmare. Som via journaliststudier i Sundsvall har slagit mig ner i Växjö för att jobba på Sveriges, enligt mig, bästa och piggaste nyhetssajt VXOnews. Jag har varit här i snart tio månader, de bästa månaderna i mitt liv. 

Jag har mitt drömyrke och har fått vara med att utveckla VXOnews till en drömarbetsplats. Jag har också under de här månaderna blivit morbror till två fantastiska syskonbarn, Elise och Matheus, som jag känner så obeskrivligt mycket kärlek för. Dessutom får jag inte glömma min nya bästis, min 87-åriga granne Marianne som jag, när tillfälle ges, brukar fika och snacka skit med.

I den här bloggen ska jag dela med mig av mitt liv men också ge tips på stort och smått, mellan himmel och jord. Som journalist och nyfiken privatperson stöter jag på så många bra och intressanta grejer som nästan vore olagligt om jag inte delade med mig av till er. Vi får se vart det bär. Jag hoppas också kunna visa en annan bild av stockholmare, att vi är som alla andra. Fast kanske lite bättre 😉

Det främsta skälet till att jag hittills aldrig skapat en blogg är att jag aldrig kommit på hur jag ska skriva mitt första inlägg. Det som på något sätt ändå sätter tonen, trots att det förhoppningsvis försvinner väldigt snabbt i konkurrens med alla andra intressanta inlägg jag planerat att skriva. Så vi får se det här som en start. Nu har jag nämligen skrivit första inlägget och ni är välkomna att hänga med.

oscar

Här finns jag:

Mail: oscar.appelgren@vxonews.se

Instagram: OAppelgren

Twitter: Appelgrens